KATHRIN LANGE MANUSCRISUL ARS
KATHRIN LANGE - MANUSCRISUL ARS O poveste de dragoste naivă şi copilărească, din când în când câte o intenţie pedagogică şi instructivă strecurată cu multă iscusinţă şi fără nicio ostentaţie, acţiune dinamică şi multe aventuri cu momente palpitante de suspans, amănunte uneori savuroase legate de epocă, de viaţa de la sate, oraşe şi curtea regală, de meşteşuguri, stadiul de dezvoltare al tehnicii, modul de a călători, îmbrăcăminte şi mentalităţi - şi toate acestea proiectate pe fundalul istoric al Evului Mediu de la începutul secolului al 11-lea văzut dintr-o perspectivă modernă, susţinute de un dialog alert şi învăluite într-o atmosferă senină, plină de umor, o atmosferă care ne duce cu gândul la basmele unde totul se sfârşeşte cu bine.
Iată o lectură plăcută şi atrăgătoare pentru tineret, dar şi pentru adulţii care vor să se deconecteze de grijile zilnice.
Kathrin Lange (1969, Goslar) se lansează cu povestiri scurte publicate în diferite antologii şi devine cunoscută mai ales în urma apariţiei romanului Jägerin der Zeit (2005). Romanul de faţă marchează orientarea spre literatura pentru tineret.
Carte realizata cu sprijinul TRADUKI