Alex Capus Léon şi Louise
Alex Capus - Léon şi Louise
Detalii »
Caractere puternice, prietenie, dragoste, devotament, un roman tulburător care parcurge perioada celor Două Războaie Mondiale, descriind dezastrele provocate în Parisul sub ocupaţie.
Cu fineţe şi sensibilitate, Alex Capus reuşeşte o extraordinară caracterizare a personajelor care nu se încadrează în niciun clişeu, făcând o radiografie a triunghiului dragostei dintre cele trei personaje centrale ale romanului.
Traducere: Sanda Munteanu

Julie Ellis Pasiune obsesivă
Julie Ellis - Pasiune obsesivă
Detalii »
"Născută în München, Vera Mueller nu avea decât 13 ani când Noaptea de Cristal i-a distrus lumea în care trăia, smulgând-o din sânul familiei şi forţând-o să fugă din ţară spre a fi în siguranţă. Singură şi îngrozită, se temea ca viaţa i s-a sfârşit. De fapt, viaţa ei abia începea. Din haosul războiului s-a născut o pasiune imposibil de stăpânit, pasiunea de a supravieţui.
Puterea Verei – o putere născută din tragedie şi vitregiile sorţii – este cea care o va ajuta să treacă prin toate, să depăşească adversităţile şi să croiască drum legăturilor de iubire şi prietenie care vor dura o viaţă şi o veşnicie.
Este un roman tot atât de bogat, de complex şi plin de dramatism ca viaţa însăşi. Şi Vera Mueller este triumful uluitor al lui Julie Ellis: o femeie plină de curaj, de pasiune şi cu convingeri de neclintit – o femeie cu adevărat ieşită din comun."
Publishers Weekly

ROSAMUNDE PILCHER CHEIA ȘI ALTE POVESTIRI
(CHEIA, DORMITORUL ALBASTRU SI ALTE POVESTIRI- REEDITARE)
ROSAMUNDE PILCHER - CHEIA ȘI ALTE POVESTIRI<br />
(CHEIA, DORMITORUL ALBASTRU SI ALTE POVESTIRI- REEDITARE)
Detalii »
Traducător: Roxana Popescu și Sanda Pop
... Pentru o clipă a ezitat gânditoare, cu cheia în mână. O cheie obișnuită, care deschidea ușa unei case obițnuite, pe care nu dorise niciodată să o viziteze. Dar cheia deschisese și alte uși, schimbând, poate, tot cursul vieții ei. O ușă spre trecut. O ușă spre viitor. Cine putea ști?...

ROSAMUNDE PILCHER CRĂCIUN CU ROSAMUNDE PILCHER
ROSAMUNDE PILCHER - CRĂCIUN CU ROSAMUNDE PILCHER
Detalii »
Traducator: Odette Sofronescu
Suntem de faţă când Rosamunde Pilcher expediază primele ilustrate de Crăciun acasă la ea în Scoţia, când primele cadouri sunt împachetate şi întreaga familie se reuneşte pentru sărbători. Autoarea ne dezvăluie câteva trucuri speciale pentru masa de Crăciun, după care fireşte că putem pregăti curcanul şi budinca tradiţională. Povestea Crăciunului domnişoarei Cameron întregeşte această bogat ilustrată carte de citit şi gătit, dedicată Crăciunului.